Damià Rotger Miró
Menorca 1981
Disseny Gràfic

És diplomat en Comunicació Gràfica i Publicitària per Blau Escola de Disseny de Palma de Mallorca. Ha cursat dos Postgraus: un en Disseny de la Identitat Corporativa a l’Escola Elisava (Universitat Pompeu Fabra), Barcelona, i un altre de Tipografia »de la creació de la Lletra a la Maquetació» en l’escola Eina (Universitat Autònoma), Barcelona, així com també un postgrau de »Marca Gràfica de Destinació Turística». Ha realitzat pràctiques a Columnagroup i Editorial Columna de Barcelona, especialitzant-se en branding i disseny editorial. Va ser seleccionat per la Fundació Anne Frank per a participar en les Jornades per la Pau, en la modalitat de creació gràfica, que es va celebrar en Bergen (Alemanya) per a commemorar el 60 aniversari del final de la II Guerra Mundial. Coordina el gabinet de disseny gràfic de l’empresa editorial i d’arts gràfiques Editorial Rotger. Actualment compatibilitza el disseny gràfic a l’estudi Dúctil (del que és soci fundador juntament amb Mireia Cabaní), amb el desenvolupament de diversos projectes tipogràfics.Ha obtingut diversos premis i nominacions, entre els que destaquen, premi Laus 2007 per una col·lecció de packagings, premi Balear de la Comunicació 2007 de disseny editorial, premi Laus 2008 per la tipografia Miona, premis Anuaria 2008 per les tipografies Crespell i Miona i per diversos projectes editorials, premis Anuaria 2009 per les tipografies Concu i Lullius, premi Daniel Gil 2009 de disseny editorial, premi InnovEm 2009 de naimig i disseny d’identitat corporativa, premi Agrupació d’Arquitectes 2009 d’identitat gràfica, nominació als premis Gràffica 2011. Les tipografies Crespell i Miona van ser seleccionades per a formar part en l’homenatge a la tipografia »’A homage to Typography» 2009, mentre que les tipografies Dúctil, Lullius y Miona formen part de »Carácter Latino» 2011 edició que inclou les millors tipografies dissenyades en països llatins, la tipografia Concu formà part en l’exposició tipogràfica de Espai Barra de Ferro a Barcelona en el 2007, les tipografies Miona i Crespell van ser seleccionades per a una exposició tipogràfica a Brasil en el 2010, mentre que la tipografia Lullius ha estat seleccionada per a participar en l’exposició del 4º Congrés Internacional de Tipografia 2010. Altres dels seus treballs han format part en exposicions a Barcelona, Rio de Janeiro, en el Matadero Centre Contemporani de Madrid, etc i en publicacions de prestigioses editorials nacionals i internacionals com IndexBook, Monsa Ediciones, Etapes Anglesa, Etapes Francesa, Rockport Anglesa, Artpower Japan, etc.És autor de les tipografies Concu, Miona, Crespell, Dúctil, Lullius Rotunda, Lullius Textura, Lullius Textura Modula, Lullius Borders, Cintax, Moll, Nuada i FernandezCoca.com entre altres. En la seva condició de docent, és professor de tipografia i disseny gràfic a Palma de Mallorca, en la ciutat de la qual dirigeix i coordina tallers i cursos professionals i dicta conferències sobre la seva especialització.

Mireia Cabaní Massip
Barcelona 1972
Arquitecta

Cursa Arquitectura Superior a la Etsab Upc Barcelona, obté beca a l’Ecole d’Architecture de la Villette a Paris i treballa al despatx de l’urbanista Eva Samuel, també participa en l’estudi d’espais escenogràfics per a Peter Brook al Teatre de Bouffes du Nord amb l’escenògraf Jean-Guy Lecat. Participa als camps de treball per a la rehabilitació d’habitatges segons les tècniques tradicionals a l’Alsàcia i l’Anjou i amb una beca pel curs d’estiu sobre teatre i espais reutilitzables a Barcelona, dirigit per Enric Miralles.Finalitza els estudis el 1999 amb el Projecte final de carrera d’un edifici per amateurs de teatre pel Campus de Lleida, valorat en excel.lent i obté el segon premi Dragados de Catalunya. Segueix un curs de rehabilitació i reconeixement de patologies a l’Escola Sert del COAC.
Desde 1993 al 2001 treballa a diversos estudis reconeguts com Espinet i Ubach, Carles Ferrater, Eduard Bru i Boopba. Realització del projecte d’execució d’ampliació, rehabilitació remodelació del Museu Thyssen a Madrid per al despatx de Bopbaa. Col.laboració pel paisatgisme del Parc Agrari del Baix Llobregat a Viladecans. El 1999 realitza juntament amb Alfons Romero Amengual, les Naus industrials per a jardineria, manufactura i impremta per Amadip-Esment, a Son Ferriol, Mallorca, Premi d’Art Jove Mallorca 2003 i finalista a la biennal d’Arquitectura de Mallorca del COAIB 2003.Des del 2002 resideix a Mallorca, on ha estat professora de Blau l’Escola de Disseny fins al 2006 d’assignatures diverses, destacant Projectes Efímers.
A part d’obra pròpia continua fent col.laboracions com en el Projecte d’Execució de l’iES de Porto Cristo, i assistències tècniques com pel projecte Bàsic i d’Execució de Pista d’Atletisme Consorci Esportiu de Calvià, Mallorca, i l’assistència tècnica per a Manual d’Estil de Mobiliari Urbà de la ciutat de Palma, Mallorca, per l’Ajuntament de Palma.
El 2008 realitza un posgrau a la UPC sobre Arquitecura i Urbanisme mediambiental.

Andreu Moragues Provenzal
Mallorca 1984
Disseny Gràfic

És Diplomat en Comunicació Gràfica i Publicitària per Blau Escola de Disseny, Palma de Mallorca.
Ha realitzat el Postgrau en Disseny i aplicació de la Identitat Corporativa a l’Escola Elisava (Universitat Pompeu Fabra), Barcelona. Ha estat seleccionat per la mateixa Escola per formar part del grup d’estudiants que han realitzat el stand de Elisava en la Fira internacional del disseny 100% Design London 2008.
Titulat en disseny web en l’acadèmia Animartec.
Titulat en programació web en l’acadèmia Animartec.
Titulat en posicionament comercial web en l’acadèmia Animartec.Ha treballat a Amara (Palma de Mallorca), estudi d’enginyeria de màrqueting, especialitzat en branding i disseny corporatiu.

Manuel Garcia Ramis
Mallorca 1976
Arquitecte

Obtingué el títol d’arquitecte tècnic l’any 1999 i el d’arquitecte superior l’any 2005 a la ETSA per la Universitat de Granada. Va ser un dels 10 seleccionats per a l’exposició PFC »CRIPSALIDA» del Col·legi d’Arquitectes COAG + ETSA Granada, i Junta de Andalucía com un dels millors treballs de PFC convocatòries 2004-2006. Va participar a l’exposició G2 a Glasgow com un dels representants de l’Escola de Granada. Com a docent ha impartit classes a diversos centres. Es pot destacar la seva participació durant el curs 2006-2007 com a professor de l’assignatura d’Història de l’Estètica a l’Escola de Disseny Blau de Palma.
A més de la seva aportació a NIU Arquitectura entre els anys 2005-2009 a diversos projectes, va ésser guanyador del Primer Premi per a la construcció de dos blocs d’habitatges socials al barri del Camp Redó a Palma amb NIUARQUITECTURA.Ha desenvolupat diversos projectes de supressió de barreres arquitectòniques tant a la Fundació Pilar i Joan Miró, com a l’edifici de la casa Consistorial de Palma, edifici Cort.

Col·laboradors

Ana de Lacour
Margarita Payeras
Laura Lerycke
Nacho Lambertini
Marta Villacampa
Silvia Raga. Pràctiques estiu 2009